TurnAid vælger grøn og prisvenlig nærvarme fra varmepumper

Virksomheden TurnAid har skiftet gasfyret ud med en grønnere varmeløsning, som giver besparelser på varmeregningen. Den nye varmeløsning er baseret på varmepumper der sørger for opvarmning og varmt vand på kontor og lager. TurnAid sparer 15% på varmeregningen og at CO2-udledningen bliver reduceret med 34 tons årligt.

TurnAid ApS har udviklet det innovative vende- og forflytningssystem TurnAid, der er en unik kombination af eldrevet vendelagen og sengeheste. De leverer udstyr der optimerer situationen omkring pleje, forflytning og lejring af stærkt funktionsnedsatte på plejecentre, institutioner eller i eget hjem.

Enkel og grøn varme med fuld tryghed

TurnAid’s nye varmeløsning er en såkaldt nærvarmeløsning, hvilket betyder at varmeserviceselskabet Best Green står for indkøb, installation og drift af varmeløsningen, samt tager det fulde ansvar for det. TurnAid slipper dermed for udgifter til service og vedligehold og betaler kun for den varme, de bruger og et årligt serviceabonnement.

Selve varmeløsningen består af 3 luft-vand varmepumper, som dækker et opvarmningsbehov på 5.000 kvm. Varmepumperne er leveret af Vølund, mens installationen er håndteret af VVS-installatøren VVS Søberg og elinstallatøren AB Electric.

Læs mere om nærvarme

Nøgletal fra TurnAid

Den nye varmeløsning trækker lune spor på varmeregningen og klimakontoen.

15%

sparet om året på varmeregningen

34 tons

CO2 reduceret om året

3

Vølund 2120 luft-vand varmepumper

Vi har valgt at skifte vores store gasfyr ud med luft-vand varmepumper på abonnement fra Best Green. Dermed sparer vi rigtig meget CO2 og får en lavere varmeregning – det er vi rigtig tilfredse med

Steen Holch direktør og ejer ved TurnAid i Ølholm

Få personlig rådgivning om grøn nærvarme

Er jeres bygninger egnet til nærvarme fra varmepumper? Hvor meget kan I spare? Og hvad med placeringen af varmepumpen? Vi rådgiver og svarer på spørgsmål, så vi kan installere den helt rette nærvarmeløsning ved jeres bygning. Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller send en mail på kontakt@bestgreen.dk