POS Creative får prisvenlig og grøn varme

Virksomheden POS Creative A/S har valgt at skifte deres udtjente oliefyr ud med grøn nærvarme ved deres 5.300 m2 store fabrik i Havndal.

Vi valgte at få en varmeløsning fra Best Green, da vi derved kunne få en lavere varmeregning. Det bæredygtige var naturligvis også vigtigt, men det skulle først og fremmest kunne betale sig.

Anders Munk Fabrikschef ved POS Creative A/S

Nem og enkel varmeløsning
Med nærvarme køber, installerer og drifter Best Green en varmepumpe ved POS Creatives lokaler i Havndal. Virksomheden slipper dermed for udgifter til service og vedligehold. I stedet betaler de kun for den varme, de bruger og et årligt serviceabonnement.

”Vi følger løbende vores varmeforbrug og indtil videre virker det til, at vi kan se frem til en stor besparelse på varmeregningen. Den nye varmeløsning har ikke kørt så længe endnu, så vi glæder os til at kunne sammenligne forbruget over et helt år”, siger Anders Munk, Fabrikschef ved POS Creative A/S.

Om POS Creative A/S

POS Creative A/S producerer kundespecifikke profilprodukter og displays til det danske, skandinaviske og europæiske marked.

Læs mere om POS Creative her.

Nøgletal fra POS Creative A/S

15 %

sparet om året på varmeregningen

60 tons

CO2 reduceret om året

0 kr.

i tilslutningsbidrag

Din vej til nærvarme starter her - kontakt os og få en uforpligtende snak om nærvarme til dit erhverv