Undløse Børnehus vælger luft-vand varmepumper på abonnement

Undløse Børnehus i Holbæk Kommune er et varmt og kreativt hus der summer af glæden ved arbejdet med børn. Her siges der hver dag godmorgen og på gensyn til børn i alderen 0-6 år der leger, lærer og danner sunde relationer til både børn og voksne.

Da børnehusets begyndte at opleve nedbrud på deres tidligere varmeløsning valgte de at skifte til bæredygtigt varmeanlæg baseret på varmepumper.

Undløse Børnehus’ nye varmeløsning er en nærvarmeløsning, som betyder at varmeserviceselskabet Best Green står for indkøb, installation og drift af varmeløsningen. Undløse Børnehus slipper dermed for bekymringer om varmen og kan i stedet trygt overlade det til os.

Selve varmeløsningen består af to F2120-20 luft-vand varmepumper fra Vølund Varmeteknik, som dækker børnehusets samlede opvarmningsbehov på 1.045 M2. Installationen er håndteret af VVS-installatøren Urhøj VVS og elinstallatøren Electricom.

Undløse Børnehus er én af flere installationer, som vi har installeret i Holbæk Kommune.

Nøgletal fra Undløse Børnehus

Den nye varmeløsning trækker lune spor i børnehuset.

1.045

M2 opvarmet areal

2

Vølund 2120-20 luft-vand varmepumper

365

Året rundt drift og vedligehold

Få personlig rådgivning om grøn nærvarme

Er jeres skole egnet til nærvarme fra varmepumper? Hvor meget kan I spare? Og hvad med placeringen af varmepumpen? Vi rådgiver og svarer på spørgsmål, så vi kan installere den helt rette nærvarmeløsning ved jeres bygning. Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller send en mail på kontakt@bestgreen.dk