Blære Friskole valgte varme på abonnement fra luft-vand varmepumpe

Når Blære Friskole ringer ind til første skoledag efter sommerferien kan elever, lærere og forældre glæde sig over, at friskolen har fået en ny varmeløsning. Skolen har nemlig skiftet oliefyret ud med varmepumper, hvilket giver besparelser på varmeregningen.

15% sparet på varmeregningen og mindre tid brugt på vedligehold af et gammelt oliefyr. Det er, hvad Blære Friskole kan se frem til når elever og lærere møder ind efter sommerferien. Friskolen har nemlig valgt en ny varmeløsning, som giver dem stabil varme baseret på varmepumper.

For en friskole som os giver denne varmeløsning rigtig god mening. Best Green har stået for hele arbejdet med at få det finansieret og installeret. De tager samtidig ansvaret for drift og vedligehold, hvilket betyder, at vi kan bruge ressourcerne på noget andet fremfor at gå og bekymre os om, hvordan anlægget kører. Vi har store forventninger til varmeløsningen, som virker som det helt rigtige for os

Brian Stephansen Bestyrelsesformand, Blære Friskole

Stabil og prisvenlig varme

Varmeløsningen ved Blære Friskole er en såkaldt nærvarmeløsning, hvilket betyder, at varmeserviceselskabet Best Green er ansvarlige for indkøb, installation og drift af varmeløsningen. Blære Friskole slipper derfor for en stor investering i varmepumper og uforudsigelige udgifter til service og vedligehold. I stedet betaler friskolen for den varme, de bruger og et årligt serviceabonnement.

Selve varmeløsningen består af tre varmepumper, som dækker langt størstedelen af friskolens behov for opvarmning af de i alt 1.900 kvm. lokaler. Det gamle oliefyr vil blive brugt få gange om året og udelukkende til de helt kolde dage. Varmepumperne er leveret af Vølund A/S mens installationen er håndteret af den lokale VVS-installatør, Øgaard A/S, som holder til ved Farsø.

 

Nøgletal for Blære Friskole

Ved at supplere deres varmeløsning med varmepumper kan Blære Friskole se frem til at spare op mod 15% på deres varmeregning. Derudover kan de fremover overlade service og vedligehold til Best Green, fremfor selv at skulle stå for det.

 

Om Blære Friskole

Blære Friskole ligger ved Aars i Nordjylland. Friskolen har omkring 60 elever fordelt på 10 klassetrin, samt et børnehus med 40 børn.

Læs mere om Blære Friskole her.

Få personlig rådgivning om grøn nærvarme

Er jeres bygninger egnet til nærvarme fra varmepumper? Hvor meget kan I spare? Og hvad med placeringen af varmepumpen? Vi rådgiver og svarer på spørgsmål, så vi kan installere den helt rette nærvarmeløsning ved jeres bygning. Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller send en mail på kontakt@bestgreen.dk