Spar på varmeregningen med nærvarme

Spar på varmeregningen med nærvarme

Undgå stor investering i dyrt varmepumpeanlæg. Med nærvarme betaler I kun for den varme virksomheden bruger og et årligt abonnement. Det er enkelt.

Slip for stor startinvestering - betal istedet for varmen

Med nærvarme betaler I en variabel varmepris pr. kWh varme bygningerne bruger og et årligt abonnement. I skal ikke bekymre jer om nedbrud eller uforudsete udgifter. Inkluderet i abonnementet er nemlig service, vedligehold og overvågning af varmepumperne. På den måde gør vi det, vi er bedst til, så I kan gøre det, I er bedst til. 

Fleksibelt tilslutningsbidrag Variabel kWh pris Årligt abonnement
Fleksibelt tilslutningsbidrag

Et fleksibelt tilslutningsbidrag på nærvarme

Når I skifter til nærvarme, betaler I et tilslutningsbidrag for at blive koblet på. Vi tilbyder et fleksibelt tilslutningsbidrag, som giver jer muligheden for selv at bestemme, hvor meget I ønsker at betale. På den måde kan I investere pengene, som I ser det bedst, og samtidig skifte til grøn nærvarme

  • Undgå stor investering i eget varmepumpeanlæg
  • Fuld fleksibilitet i størrelse på tilslutningsbidrag

Jo højere tilslutningsbidrag I vælger at betale, jo lavere varmepris. Et større tilslutningsbidrag betyder samtidig, at den samlede pris over kontraktens løbetid er en smule lavere.

Bliv kontaktet for en uforpligtende dialog

Variabel kWh pris

Betal for jeres reelle forbrug

Med nærvarme betaler I en variabel pris pr. kWh varme bygningerne forbruger. Jo højere tilslutningsbidrag I betaler, jo lavere varmepris kan vi tilbyde.

Varmeprisen er variabel og følger udviklingen for elmarkedet på baggrund af den gennemsnitlige månedlige spotpris på el på Nord Pool og det almindelige områdetillæg for el i øst/vest Danmark.  

Bliv kontaktet for en uforpligtende dialog

Årligt abonnement

Abonnement til overvågning og vedligehold

Med et abonnement til service og vedligehold, skal I ikke bekymre jer om nedbrud eller uforudsete udgifter.

  • Ingen ekstra udgifter til vedligehold
  • Digital overvågning inkluderet

Inkluderet i abonnementet er nemlig service, vedligehold og overvågning af varmepumperne. På den måde gør vi det, vi er bedst til, så I kan gøre det, I er bedst til.

Bliv kontaktet for en uforpligtende dialog

Skal vi udregne jeres pris?

Lad os udregne jeres årlige besparelse med nærvarme. Det er ganske uforpligtende og kan enten foregå over telefonen eller ved, at vi kigger forbi.


Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller på mail: kontakt@bestgreen.dk