Rimsøhuset tænder for nærvarmen - det skal fejres!

Fredag den 20. april tænder det lokale kultur og aktivitetshus på Djursland, Rimsøhuset, for nærvarmen - det skal fejres!

Derfor inviterer Rimsøhuset i samarbejde med Best Green til en kold fredagsøl og -vand, snacks og efterfølgende varmt mad. Du kan se nærmere på den bæredygtige varmeløsning fra Best Green, og blive klogere på hvorfor Rimsøhuset satser grønt. Samtidig får du mulighed for at prøvekøre en elbil og deltage i konkurrencen om nøglerne til en elbil i en måned.

Tid og sted

Dørene til Rimsøhuset åbner kl. 15.30. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

Efterfølgende er du velkommen til at blive og høre bandet “Summertime Jazz Trio” som starter kl. 19.00. Dette koster 100 kr.

Adressen er Rimsø Bygade 22, 8500 Grenå.

Om Rimsøhuset

Rimsøhuset er et lokalt samlingspunkt I Rimsø på Djursland. Stedet drives af frivillige kræfter og tilbyder en række kreative værksteder, kulturarrangementer, udlejning af festlokaler, mad ud af huset og 10 Bed & Breakfast værelser, som er med til at finansiere de mange aktiviteter.

I 2018 skiftede Rimsøhuset deres gamle oliefyr ud med nærvarme for at spare penge på varmeregningen og undgå at bruge frivillige kræfter på service og vedligehold. I dag kan foreningen se frem til at spare 24% på varmeregningen og reducere deres CO2 udledning med 48 tons om året.

Læs mere