Online platform overvåger Best Greens varmepumper

Endnu engang positionerer Best Green sig som førende aktør inden for installation, optimering og drift af smarte varmepumpeløsninger i Danmark. For nyligt installerede Best Green en touchskærm på kontoret, som visualiserer og indhenter data fra alle Best Greens nærvarmeinstallationer i Danmark.

Best Green har udviklet en online platform, som indhenter data, monitorerer og giver et overblik over alle nærvarmeinstallationer på én gang. Skulle der opstå en fejl på en installation, får Best Green en notifikation, således denne straks kan udbedres. På den måde sætter Best Green endnu engang nye milepæle for optimering af drift og service på varmepumpeinstallationer.

Læs mere om vores seneste Augmented Reality projekt

”Det er sjældent, at der rent faktisk opstår fejl på varmepumpeinstallationer, men når det sker, skal vi kunne opdage det, før folk rent faktisk opdager, at det er koldt,”

Esben Okkels Larsen, Teknisk projektleder hos Best Green.

Sikker og miljøvenlig varme

Foruden at levere sikker varme bruger Best Green platformen til at sikre, at nærvarmeinstallationerne kører optimalt hver dag – året rundt. Nærvarmeinstallationernes COP værdi - dvs. forholdet mellem den varme, som varmepumpen producerer og den strøm, som den bruger - er således én af de ting, Best Green indhenter data om. Jo bedre COP-værdi installationen har, jo mindre strøm forbruges. En optimal performance året rundt er derfor positivt for såvel Best Green som for kunden og ikke mindst klimaet.

Læs mere om fordelene ved nærvarme 

Partnere kan følge med i eget forbrug

Næste skridt i udviklingen af overvågningsplatformen er at koble Best Greens partnere på platformen, så de kan se data fra egne installationer. Det vil sige, at kommuner f.eks. kan få et overblik deres energiforbrug og de lokale installatører, som Best Green samarbejder med, kan få et overblik over, hvilke installationer, der performer bedst og hvornår der skal ydes service på anlæggene. Det effektiviserer såvel vores partneres forretning såvel som vores.

"Din vej til nærvarme starter med en uforpligtende snak. Tag fat i os, så vi kan guide dig godt på vej til miljøvenlig varme"
Kent Bisgaard Forretningsudvikler