Mød Best Green til Building Green 2018

Den 18. og 19. april er den danske byggebranche samlet til Building Green i Aarhus – ses vi?

Building Green i Aarhus byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation og bæredygtige løsninger inden for byggeriet. Best Green står naturligvis klar til at fortælle om dine muligheder for at gøre fremtidens byggeri endnu mere bæredygtigt og intelligent med nye varme- og køleløsninger.

Prøv kræfter med Augmented Reality

Du kan blandt andet høre om Best Greens udviklingsprojekt, hvor vi har udviklet en ny teknik, som ved hjælp af Augmented Reality og Microsoft Hololens brilleteknik enkelt og overskueligt visualiserer indviklede varmepumpe systemer, så man i fremtiden kan gøre det nemmere at servicere varmepumpeanlæg og nedbringe ’down-time’ på varmepumper.

Læs også: Augmented Reality - Legetøj eller forretning?

Kom og mød os til Building Green og hør mere om, hvordan vi kan bidrage til at reducere dine byggeomkostninger og samtidig styrke konkurrencefordelene med en bæredygtig varmeløsning.

Du er velkommen til at sende en mail til kontakt@bestgreen.dk, hvis du ønsker at mødes til en snak om, hvordan vi sammen kan levere bæredygtig varme til dit næste byggeprojekt. Du er selvfølgelig også velkommen til bare at kigge forbi stand 43.

Læs mere om Building Green.