Intern sælger til Best Green

Vi sælger miljøvenlig varme til danske hjem. Skal du med på rejsen mod et grønnere Danmark?

I Best Green er vi stolte af at tilbyde miljøvenlige varmeløsninger til personer, der bor uden for fjernvarmeområder i Danmark. Varmeløsningen hedder nærvarme og det er vores klare mission at fremme den grønne omstilling, ved at gøre nærvarme til en god forretning for vores kunder.

Vi oplever stor interesse for nærvarme og vores kundeportefølje vokser både inden for B2C og B2B. Derfor er vi på udkig efter en positiv og struktureret intern sælger, som kan påtage sig ansvaret for at håndtere vores B2C kunder.

 

Målet er at give vores kunder den bedste service. Du bliver vores første kontaktpunkt med vores private kunder, og derfor skal du:

 • Tage godt imod vores kunder, når de ringer og behandle kundernes ordre
 • Koordinere samarbejdet mellem os, vores underleverandører og installatører
 • Følge op på tilbud
 • Styre opgave flowet i vores CRM-system
 • Deltage på messer, udarbejde marketingmaterialer/drive nye marketinginitiativer
 • Yde support til vores ekstern sælger

 

Du har

 • Erfaring med internt salg, herunder ordre- og kundehåndtering via mail og telefon
 • Erfaring med kunderådgivning og afdækning af behov
 • Erfaring med salg af tekniske produkter fra VVS-branchen (grossist, producent eller installation)
 • En vis varmeteknisk indsigt uden at du behøver at være tekniker
 • Gode IT-kundskaber
 • Gode kommunikationsevner: du taler og skriver flydende på dansk og taler engelsk

 

For os er din personlighed det vigtigste: Vi ønsker os en passioneret, udadvendt og professionel kollega, som sætter en ære i at gøre kunderne glade. Du kan lide at yde god service og sætter pris på at bidrage til teamet, hvor vi hjælper hinanden for at opnå de bedste resultater.

 

Mere om nærvarme

Med nærvarme tilbyder vi en totalløsning til vores kunder: Best Green køber og installerer en varmepumpe hos kunden og står efterfølgende for alt vedligehold og service. Kunden betaler et lavt indtrædelsesgebyr, et årligt abonnement samt en fast lav kWh pris for den varme der forbruges. Vi har hul igennem til markedet, og med Den Grønne Investeringsfond og Insero i ryggen er vi klar til at tage virksomheden til næste niveau!

 

Vi tilbyder

Best Green er en ung og dynamisk virksomhed, som er præget af stærk iværksætterånd og et stort drive. Vi er et datterselskab til Insero, som udvikler og kommercialiserer nye grønne energiløsninger. Tilsammen er vi faglige frontløbere på intelligent styring, energi og e-mobilitet. Insero har domicil i Horsens og har 80 ansatte – alle med højt vidensniveau. Din arbejdsplads vil ligeledes være i Horsens.


Vi giver dig gode ansættelsesvilkår og masser af muligheder for at udnytte dine kompetencer fuldt ud, fordi din faglighed vil blive sat i spil i nye og udviklende sammenhænge.

 

Interesseret?

Kontakt gerne direktør Simon Steen Bak Kristensen på tlf. 41 77 24 70 eller HR-chef Cecilie Højland Strøbech på tlf. 41 77 01 50. Ansøgning sendes til hr@insero.com snarest muligt: Vi har første samtalerække 6. og 9. oktober 2017.