Communication Manager til det mest innovative hold i den danske energibranche

Kan varmepumper være sexede? Ja, det kan de! Især, når de bliver brugt til at forandre verden.

Best Green udfordrer de kendte løsninger, så vores kunder ikke tvinges til at vælge mellem bæredygtighed, økonomi og komfort. Vi har skabt en banebrydende forretningsmodel for salg af bæredygtig varme på abonnement. Vi har ramt markedet det rigtige sted og vækster nu vores forretning.

Hør mere her:

 

Vi søger nu en Communications Manager, som skal få vores bæredygtige mission ud over rampen og synliggøre vores vision med at få den grønne omstilling til at ske. Best Green vokser og vi har store vækstambitioner. Derfor er tiden nu rigtig til at vi får en dedikeret tovholder på kommunikations- og marketingindsatsen.

Kreativ kommunikation på nye kanaler

Du vil være en del af et entreprenant team på 7 skægge kolleger. Vi har fuld fart på og højt til loftet, men du vil også blive en del af et større kommunikationsfællesskab i Insero-gruppen, som ejer Best Green virksomheden. Du kommer til at referere til Best Greens direktør Simon Kristensen.
Hvis vi som virksomhed skal lykkes, kræver det, at vores kommunikation er ligeså kreativ som vores løsninger. Vores budskaber skal være aktuelle og skabe værdi hos modtageren – Det bliver dit ansvar, ligesom du skal sikre at budskaberne bliver distribueret via de rigtige kanaler til de rette modtagere. Det kræver nye tilgange, og det er her, du kommer ind i billedet! Du trives nemlig i et fagligt kreativt miljø, hvor der ofte findes på nye initiativer, løsninger og ideer men har samtidig overblikket til at strukturere og drive en contentplan.

Nysgerrighed og udviklingstrang

Vi forventer at:

  • Du er sjov at være sammen med, tænker kreativt og får tingene gjort
  • Har 2-4 års erfaring med kommunikation
  • Dokumenteret erfaring med content marketing
  • Interesse for og kendskab til grafisk kommunikation, herunder Photoshop/Indesign
  • Erfaring med tekstproduktion af fagligt indhold, hvor det komplicerede gøres simpelt og forståeligt
  • Erfaring med at tænke i nye kommunikationsformer og kanaler
  • Erfaring med intelligent annoncering via Adwords, Facebook retargeting, SEO mv.

Derudover forventer vi naturligvis, at du skriver fejlfrit og levende på dansk.
Som medarbejder hos Best Green bliver du en del af en dynamisk virksomhed, der går forrest i den grønne omstilling. Vi ansætter især personer med stor nysgerrighed og udviklingstrang, koblet med viljen til at udfordre de kendte løsninger.

Dine kollegaer hos Best Green kører ikke alle sammen el-bil. Men til syvende og sidst motiveres vi af, at vores arbejde er med til at forandre verden til det bedre. Og det skal også give mening for dig, hvis du skal arbejde her.

Interesseret?
Send din ansøgning til hr@insero.com inden 4. april 2018. Angiv gerne, hvor du har set/hørt om vores opslag. De indledende samtaler finder sted hos Insero, Chr. M. Østergaards Vej 4A i Horsens. Vi håber på at ansætte med start 1. juni 2018.

Du behøver ikke føle dig begrænset af de traditionelle ansøgningsformer. Det vil faktisk være et plus, hvis du kan demonstrere dine evner gennem din ansøgning.

Spørgsmål?

Såfremt du har lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Simon Kristensen på 4177 2470, Kommunikations- og Marketingchef Martin Bak på 4177 2457, maba@insero.com eller HR-Chef Cecilie Højland Strøbech på 4177 0150.