Boligejere på Lolland tager godt imod nærvarme

I tæt samarbejde med REFA varmeforsyning ruller Best Green nærvarme ud på Lolland-Falster, hvor der i dag ikke er adgang til fjernvarme. Boligejerne tager godt imod den bæredygtige varmeløsning, der giver mulighed for at få varme på abonnement. 

TV Øst har været forbi Erik og Lisbeth, som flyttede fra Nordsjælland til Fejø på Lolland i 2009. Dengang var et af målene at få skiftet det gamle oliefyr ud, men det kan være en stor investering at installere egen varmepumpe. Nu, otte år senere, er det blevet til virkelighed på grund af nærvarme fra Best Green. 

- Vi har villet udskifte oliefyret, siden vi flyttede ind, men det er en meget stor investering for pensionister som os, så det er først nu, det er blevet muligt, siger Erik Høen-Beck til TV ØST.

Læs hele artiklen fra TV Øst

Penge at spare med nærvarme

Det kan være en omkostningsrig affære at indkøbe et nyt varmeanlæg. Med nærvarme er den indledende omkostning betragtelig lavere, da Best Green tager ansvaret for indkøb og vedligehold af varmeløsningen. Det betyder, at kunden i stedet betaler en lav startinvestering, som blandt andet går til bortskaffelse af den gamle varmeinstallation samt indkøb og installation af den nye. I øjeblikket kan interesserede få nærvarme til kampagnepris, som gives efter først-til-mølle princippet. Læs mere her.