Horsens Kommune bliver grønne med nærvarme

Horsens Kommune har en fastlagt målsætning om at nedbringe CO2 udledningen i kommunen. En del af løsningen er miljøvenlig nærvarme, da flere af kommunens bygninger ikke har adgang til den kollektive forsyning og derfor er afhængige af olie eller naturgas. 

Nem og enkel nærvarmeløsning

Best Green står for installation og drift af varmeløsningen til 13 skoler, børnehaver og sundhedscentre i Horsens Kommune. Her køber og ejer Best Green de varmepumper, der installeres ved kommunens bygninger. Horsens Kommune betaler for den varme, der forbruges på samme måde som den kollektive forsyning. Best Green er ansvarlig for vedligehold og drift.

Halv million i besparelse og reduktion af CO2 med 20%

Allerede fra første år opnår Horsens Kommune en besparelse på varmeudgifterne på en halv million kroner. Derudover kommer en forventet årlig reduktion i CO2 udslippet på 20% på tværs af alle kommunens bygninger i forhold til nuværende udslip.

I Horsens arbejder vi aktivt for at fremme den grønne omstilling og med nærvarmeløsningen fra Best Green reducerer vi kommunens CO2 udledning markant. Samtidig sikrer vi en fornuftig, nemmere og billigere drift på en række af kommunens varmeanlæg

Peter Sørensen Borgmester Horsens Kommune

Nøgletal fra Horsens Kommune

20%

Reduktion i CO2 udslip

13

Installationer i Horsens Kommune

500.000 kr.

Besparelse på varmeregningen årligt

Få personlig rådgivning om grøn nærvarme

Er kommunens bygninger egnet til nærvarme fra varmepumper? Hvor meget kan I spare? Og hvad med placeringen af varmepumpen? Vi rådgiver og svarer på spørgsmål, så vi kan installere den helt rette nærvarmeløsning ved jeres bygning. Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller send en mail på kontakt@bestgreen.dk