Sæt gang i den grønne omstilling med enkel og vedligeholdelsesfri varme

Sæt gang i den grønne omstilling med enkel og vedligeholdelsesfri varme

Nærvarme i praksis

Hos Best green tilbyder vi en miljøvenlig varmeløsning til de bygninger, der ligger uden for fjernvarmeområder i Danmark. Vi indkøber, leverer og installerer varmepumpeanlæg hos bygningerne – og tager det gamle udstyr med, når vi er færdige.

Med en simpel abonnementsløsning betaler kommunen en fast pris på varme og undgår uforudsete udgifter. Vi tager os af service og reparationer, hvis der mod forventning opstår problemer med varmepumperne – samtidig tager vi ansvaret for at nærvarmen kører optimalt hver dag – året rundt.

Lyder det enkelt og godt? Vi kalder det nærvarme!

Få nærvarme

"I Horsens arbejder vi aktivt for at fremme den grønne omstilling og med nærvarmeløsningen fra Best Green reducerer vi kommunens CO2 udledning markant. "

Peter Sørensen, Borgmester, Horsens Kommune
”Der er langt mindre arbejde med nærvarme i forhold til det gamle oliefyr. Det eneste jeg skal forholde mig til nu, er hvor meget varme, der bliver brugt.”

”Der er langt mindre arbejde med nærvarme i forhold til det gamle oliefyr. Det eneste jeg skal forholde mig til nu, er hvor meget varme, der bliver brugt.”

Gregor Edenhofer, pedel Hylke Skole.
”12 måneder efter vi installerede anlægget i Hylke, kunne vi konstatere en udfasning af mere end 30% af olieforbruget i lokalområdet.

”12 måneder efter vi installerede anlægget i Hylke, kunne vi konstatere en udfasning af mere end 30% af olieforbruget i lokalområdet."

Simon Bak Kristensen, direktør i Best Green.

Læs historier om andre, der har nærvarme

Din vej til nærvarme starter med en uforpligtende snak. Tag fat i os, så vi kan guide dig godt på vej til miljøvenlig varme.

En del af noget større

Best Green står ikke på egen hånd. Vi er stolte af at være en del af Insero koncernen, som er faglig frontløber på intelligent styring, energi og mobilitet. Vores projekter har derudover været støttet af Energistyrelsen og Energinet.dk.

Du kan finde mere information om koncernen på www.insero.com

Efteruddannelse

Vi tilbyder efteruddannelse af lokale håndværkere med fokus på energirenovering og varmepumpeinstallation. Formålet er at bruge de lokale håndværkere som installatører i lokalområdet.

Grøn omstilling i områder uden fjernvarme

Det kan være svært at få gang i omstillingen til grøn energi i lokalområder uden for fjernvarmedækning. Her er det vigtigt, at kommuner går forrest og integrerer grønne løsninger i deres egne bygninger for at få borgerne til at blive trygge ved miljøvenlig opvarmning. 

Vores samarbejde med kommuner handler derfor om at sætte gang i den grønne omstilling i Område IV, som er kendetegnet ved lokalområder uden adgang til kollektiv forsyning.