Miljøvenlig varme på abonnement i din kommune

Miljøvenlig varme på abonnement i din kommune

Sæt fart på den grønne omstilling i din kommune. Få grøn nærvarme på abonnement og slip for store investeringer i varmepumpeløsninger.

Miljøvenlig opvarmning

Reducer CO2 udslippet i kommunen med en ny varmeløsning til bygninger, der ligger uden for den kollektive forsyning.

Store besparelser

Spar penge på varmeregningen med en simpel abonnementsløsning med fast pris på varmen. 

Ingen bekymringer

Få sikkerhed om økonomien – alt er inkluderet og du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til service og vedligehold.

Opsætning og drift

Vi leverer og installerer det nye anlæg - og sørger for, at det altid kører optimalt med digital overvågning.

Nærvarme i praksis

Hos Best Green tilbyder vi en miljøvenlig varmeløsning til de bygninger, der ligger uden for fjernvarmeområder i Danmark. Vi indkøber, leverer og installerer varmepumpeanlæg hos bygningerne – og tager det gamle udstyr med, når vi er færdige.

Med en simpel abonnementsløsning betaler kommunen en fast pris på varme og undgår uforudsete udgifter. Vi tager os af service og reparationer, hvis der mod forventning opstår problemer med varmepumperne – samtidig tager vi ansvaret for at nærvarmen kører optimalt hver dag – året rundt.

Lyder det enkelt og godt? Vi kalder det nærvarme!

Få nærvarme

I Horsens arbejder vi aktivt for at fremme den grønne omstilling og med nærvarmeløsningen fra Best Green reducerer vi kommunens CO2 udledning markant. Samtidig sikrer vi en fornuftig, nemmere og billigere drift på en række af kommunens varmeanlæg

Peter Sørensen Borgmester, Horsens Kommune

I Skanderborg vil vi arbejde for at sikre de lokale landsbysamfund bliver ved med at være attraktive. En fælles varmeløsning på en ny skolebygning i Hylke kombineret med børnehave og det kommende Multihus er et godt eksempel. Med en nærvarmeløsning reducerer vi kommunens CO2 udledning markant. Samtidig sikrer vi en fornuftig – og endda billigere og nemmere – drift

Jørgen Gaarde Borgmester, Skanderborg Kommune

Læs historier om andre, der har nærvarme

Vi er stolte leverandører af varme til en lang række institutioner, turist- og serviceerhverv, virksomheder og kommuner i hele landet. Nedenfor kan du se et udsnit af forskellige installationer, og læse hvordan nærvarme har hjulpet vores kunder til grønnere bygninger og større besparelser.

Kontakt os idag og modtag en gratis og uforpligtende vurdering af jeres muligheder og besparelsespotentiale

Her leverer vi allerede nærvarme

Nærvarme er allerede udbredt i store dele af Danmark. På kortet kan du få et overblik over de mange installationer. Vi værner om vores kunders privatliv, derfor repræsenterer nålene på kortet ikke vores præcise adresser. 

Få personlig rådgivning om grøn nærvarme

Er kommunens bygninger egnet til nærvarme fra varmepumper? Hvor meget kan I spare? Og hvad med placeringen af varmepumpen? Vi rådgiver og svarer på spørgsmål, så vi kan installere den helt rette nærvarmeløsning ved jeres bygning. Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller send en mail på kontakt@bestgreen.dk