VVS Søberg og Best Green indleder samarbejde om salg og service af nærvarme

Den lokale VVS-installatør VVS Søberg indleder et nyt samarbejde med varmeserviceselskabet Best Green om at tilbyde nærvarme til virksomheder og private i Syd- og Sønderjylland. Formålet er at få endnu flere til at erstatte olie-, gas- eller træpillefyret med det grønne alternativ.

Flere virksomheder, institutioner og private borgere i Syddanmark skal fremover se fordelene ved at vælge en varmepumpe til opvarmning af deres hus eller bygning. Det er ambitionen bag et nyt samarbejde mellem varmeserviceselskabet Best Green og VVS Søberg, som er en landsdækkende VVS-virksomhed, med hovedkontor i Hammelev ved Haderslev.

Vi ser samarbejdet med Best Green, som et supplement til udvidelse af vores kerneforretning, som bl.a. består af at kunne tilbyde miljø- og bæredygtige løsninger”, siger Tobias Suni, som er divisionschef ved VVS Søberg.

VVS Søberg er en af landets førende specialister inden for rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger – her er nærvarme en naturlig forlængelse af VVS Søbergs eksisterende produktportefølje. Med nærvarme – eller varme på abonnement - er det nemlig muligt at få varme fra en varmepumpe uden selv at skulle investere, installere og drifte varmepumpen. Et bæredygtigt alternativ til olie-, gas- eller træpillefyr, som Best Green ser frem til at udbrede i fællesskab med VVS Søberg i Syd og Sønderjylland.

Vi har i en længere periode ledt efter den rette partner i Syddanmark. Med VVS Søberg har vi fået en stærk, lokal partner, som er specialiseret i at installere og vedligeholde varmepumper. Vi ser meget frem til i fællesskab at udbrede nærvarme i Syd- og Sønderjylland så endnu flere kan få glæde af bæredygtig varme på abonnement”, siger Martin Bak, kommunikationschef ved Best Green, som blev stiftet i 2015 og har nærvarmeinstallationer i det meste af Danmark.

Konkret vil samarbejdet betyde at VVS Søberg installerer og servicerer varmepumper for Best Green i Syd- og Sønderjylland. Derudover vil de to virksomheder samarbejde tæt om salg og markedsføring i samme område.

Læs mere om VVS Søberg her.

Bæredygtig varme uden stor startinvestering

Nærvarme er bæredygtig og vedligeholdelsesfri varme til private, virksomheder og institutioner uden for fjernvarmeområder i Danmark. Best Green indkøber varmepumpeanlægget, og installerer det efterfølgende ved bygningen. Best Green påtager sig ansvaret for drift og løbende vedligehold. Kunden betaler et årligt abonnement, en fast kWh pris for den varme, som bygningen bruger samt et tilslutningsbidrag.

Læs mere om nærvarme her.