Nærvarme giver Søvind idrætshal store besparelser og grønnere profil

Søvind ligger uden for fjernvarmeområdet, hvilket betyder, at den lokale idrætshal har behov for et alternativ til den kollektive varmeforsyning. Som et led i at nedbringe CO2 udledningen i Horsens Kommune skifter Søvind idrætshal til nærvarme fra Best Green.

Nem og enkel installation

Fra beslutningen er truffet til varmepumpeanlæggene er installeret hos idrætshallen i Søvind, går der ikke lang tid – og alt hvad det har krævet er at give Best Green adgang til hallen.

”Installationerne er gået rigtig nemt - vi har bare udleveret en nøgle til installatørerne og så har Best Green stået for resten – og vi har kunne stole på, at det de laver er i orden.”
- Jesper Lindstrøm, Teknisk Serviceleder, Søvind idrætshal.

Ud over at Best Green forestår installationen af varmepumpeanlæggene hos Søvind idrætshal, varetager Best Green også driften, påtager sig de løbende omkostninger ved reparation og serviceeftersyn og sikrer at nærvarmen kører optimalt hver dag - året rundt.

Store besparelser det første år

Allerede fra første år opnår idrætshallen store besparelser på varmeregningen - ligesom den samlede CO2 udledning reduceres markant i forhold til den tidligere varmeløsning.

36 tons CO2

reduceret om året 

23.000 kr.

sparet på den årlige varmeregning 

0

uforudsete udgifter