Strøby Forsamlingshus opnår store besparelse på varmeregningen

Det kræver mange ressourcer og frivillige timer, at drive et veldrevet og præsentabelt forsamlingshus. En af de største drifts- og vedligeholdelsesudgifter er opvarmning af lokalerne, hvor mange i dag benytter oliefyr.

I 2017 var Strøby Forsamlingshus på udkig efter en ny varmeløsning, som var let at vedligeholde og økonomisk – i den forbindelse valgte de, at erstatte deres gamle oliefyr med nærvarme.

Sikker drift året rundt

Med nærvarme køber, installerer og drifter Best Green et luft-vand varmepumpeanlæg hos forsamlingshuset. Strøby Forsamlingshus betaler en fast lav varmepris pr. kWh varme de bruger og et årligt abonnement. Til gengæld står Best Gren for service, vedligehold og overvåger samtidig varmeløsningen hvert 5. minut døgnet rundt. Det sikrer at anlægget altid er driftsklar og performer efter bedste evne.

Lav investering og lav varmepris

Når du vælger nærvarme fra Best Green kan du selv vælge om du vil betale en startinvestering og dermed få en lavere varmepris eller komme i gang for 0 kr.

Strøby Forsamlingshus valgte at investere 65.000 kr. og får nu en varmepris på 0,55kr. pr. kWh varme. Det giver forsamlingshuset en årlig besparelse på 39% på varmeregningen. Oveni har de reduceret deres årlige CO2 udledning med 18,5 tons.

18,5 tons

CO2 reduceret om året 

39%

sparet på den årlige varmeregning

0,55 kr.

pr. kWh varme