Spar på varmeregningen med nærvarme

Spar på varmeregningen med nærvarme

Undgå stor investering i dyrt varmepumpeanlæg. Med nærvarme betaler I kun for den varme virksomheden bruger og et årligt abonnement. Det er enkelt.

Slip for stor startinvestering - betal istedet for varmen

Med nærvarme betaler I en fast lav varmepris pr. kWh varme bygningerne bruger og et årligt abonnement. I skal ikke bekymre jer om nedbrud eller uforudsete udgifter. Inkluderet i abonnementet er nemlig service, vedligehold og overvågning af varmepumperne. På den måde gør vi det, vi er bedst til, så I kan gøre det, I er bedst til. 

Fleksibelt tilslutningsbidrag Fast kWh pris Årligt abonnement
Fleksibelt tilslutningsbidrag

Et fleksibelt tilslutningsbidrag på nærvarme

Når I skifter til nærvarme, betaler I et tilslutningsbidrag for at blive koblet på. Vi tilbyder et fleksibelt tilslutningsbidrag, som giver jer muligheden for selv at bestemme, hvor meget I ønsker at betale. På den måde kan I investere pengene, som I ser det bedst, og samtidig skifte til grøn nærvarme

  • Undgå stor investering i eget varmepumpeanlæg
  • Fuld fleksibilitet i størrelse på tilslutningsbidrag

Jo højere tilslutningsbidrag I vælger at betale, jo lavere varmepris. Et større tilslutningsbidrag betyder samtidig, at den samlede pris over kontaktens løbetid er en smule lavere.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

Fast kWh pris

Betal kun for jeres reelle forbrug

Med nærvarme betaler I en fast lav varmepris pr. kWh varme bygningerne forbruger. Jo højere tilslutningsbidrag I betaler, jo lavere varmepris kan vi tilbyde.

  • Fuld vished for varmeprisen
  • Ingen ekstra udgifter til el

Vi betaler varmepumpens elforbrug og afregner direkte med jeres elselskab. Vores nærvarmeanlæg er udstyret med en elmåler, som vi tilmelder elselskabet. På den måde mærker I intet til varmepumpens elforbrug.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

Årligt abonnement

Abonnement til overvågning og vedligehold

Med et abonnement til service og vedligehold, skal I ikke bekymre jer om nedbrud eller uforudsete udgifter.

  • Ingen ekstra udgifter til vedligehold
  • Digital overvågning inkluderet

Inkluderet i abonnementet er nemlig service, vedligehold og overvågning af varmepumperne. På den måde gør vi det, vi er bedst til, så I kan gøre det, I er bedst til.

Bliv kontaktet for et uforpligtende tilbud

Priseksempel

Når vi udregner jeres nærvarmepris, tager vi højde for tilslutningsbidragets størrelse og jeres eksisterende varmeforbrug. Vi udregner en individuel pris og anbefaler et tilslutningsbidrag, som matcher virksomhedens varmebehov. Herunder er et priseksempel på et årligt olieforbrug på 10.000 liter og en simpel installation.

Fra 0,50 kr.

pr. kWh varme I bruger  

25.000 kr.

i tilslutningsbidrag (Betinget af installationsforhold)

Fra 7.000 kr.

årligt abonnement

Blære Friskole sparer 15% på varmeregningen med nærvarme

Det gamle oliefyr blev suppleret med nærvarme, for at spare penge på varmeregningen og slippe for besværet med oliefyret.

Tre luft-vand varmepumper dækker idag langt størstedelen af friskolens behov for opvarmning af de i alt 1.900 kvm. lokaler.

Med nærvarme sparer Blære Friskole i Nordjylland og bruger samtidig meget mindre tid på vedligehold af varmeløsningen. 

Læs om Blære Friskole

Skal vi udregne jeres pris?

Lad os udregne jeres årlige besparelse med nærvarme. Det er ganske uforpligtende og kan enten foregå over telefonen eller ved, at vi kigger forbi.


Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller på mail: kontakt@bestgreen.dk