Grøn varme til virksomheder uden for fjernvarmeområdet

Grøn varme til virksomheder uden for fjernvarmeområdet

Varme på abonnement

Nærvarme er varme på abonnement, produceret i varmepumper, som bliver installeret hos jeres virksomhed. Det er en konkurrencedygtig, effektiv og grøn varmeløsning til erhvervsbygninger med store og små varmebehov uden for fjernvarmeområdet.

Sådan fungerer nærvarme

Det er lige så nemt at få nærvarme som fjernvarme, og mange af principperne er de samme, idet I kun betaler for tilslutning samt den varme, I bruger. På den måde har vi gjort det nemt og økonomisk fordelagtigt at vælge det grønne alternativ.

Best Green ejer og installerer en luft-vand varmepumpe ved jeres bygninger. I får fuld tryghed ved varmeforsyningen, da vi overvåger installationen digitalt, og påtager os ansvaret for driften samt det løbende vedligehold.

Se priser

Dimensionering

I tæt dialog med jer tager vi ansvaret for dimensioneringen

Installation

Koordinering og tilsyn med installatørerne

Overvågning

Vi sikrer en stabil drift af dit anlæg - året rundt 

Garanti

Fast varmepris pr. kWh og ingen uforudsete udgifter til vedligehold 

Simpel installation og intet vedligehold

I behøver ikke bekymre jer om bøvlede installationsprocesser og koordinering på tværs af aktører. Læn jer i stedet tilbage og forbered jer på at nyde en tid uden bøvl, driftstop, rengøring, skorstensfejer træ-/gas-/oliebestilling - kortsagt en fremtid uden varmebekymringer.

Vi inspicerer og vurderer bygninger(ne), sender en installatør, og tilslutter den varmepumpeløsning, der passer til virksomhedens behov. Vi kan ovenikøbet tilbyde at fjerne det gamle fyr, hvilket indreguleres i prisen på dit individuelle tilbud.

Kontakt os og hør mere

Feriecenter Bønnerup Strand sparer 40% på varmeregningen

Feriecenter Bønnerup Strand på Djursland skiftede det gamle oliefyr ud med nærvarme for at spare på varmeregningen og udlede mindre CO2.

Med nærvarme sparer feriecenteret næsten 40% på varmeregningen og udleder 200 tons mindre CO2 end tidligere. Den nye varmepumpe dækker idag 75% af varmebehovet mens en gaskedel supplerer på de koldeste dage.

Læs mere om Bønnerup Strand her.

Landsdækkende nærvarme med lokal forankring

Landsdækkende nærvarme med lokal forankring

Vi har stærke samarbejdspartnere på tværs af Danmark der sikrer hurtig og kompetent service til vores kunder

Vi leverer nærvarme i hele Danmark

Best Green har knap 300 anlæg installeret i hele landet. Klik på kortet og se eksempler på erhvervsinstallationer i nærheden af dig. Da vi værner om vores kunders privatliv, repræsenterer nålene på kortet ikke præcise adresser.  

Få personlig rådgivning om grøn nærvarme

Er virksomhedens bygninger egnet til nærvarme fra varmepumper? Hvor meget kan I spare? Og hvad med placeringen af varmepumpen? Vores eksperter rådgiver og svarer på spørgsmål, så vi kan installere den helt rette nærvarmeløsning ved virksomhedens bygning. Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller send en mail på kontakt@bestgreen.dk