Gå en grøn fremtid i møde med miljøvenlig nærvarme

Gå en grøn fremtid i møde med miljøvenlig nærvarme

Til dig med virksomhed uden for fjernvarmeområdet.

Varme som I kender det - men med flere fordele

Med nærvarme fra Best Green får I fordelene ved en varmepumpe uden at skulle bekymre jer om alt det praktiske med service, drift og vedligehold. Vi installerer et varmepumpeanlæg hos virksomheden og tager ansvaret for at anlægget kører optimalt året rundt. Virksomheden betaler kun for den varme, bygningerne bruger, og et årligt abonnement – ligesom I kender det fra fjernvarme.

Miljøvenlig varme fra luft-vand varmepumper

100% driftsikkerhed med online overvågning

Fuld tryghed - vi servicerer og vedligeholder varmepumperne

Med nærvarmecentralen fik vi det bedste og mest gennemskuelige tilbud, som endda kunne reducere vores varmeomkostninger. Det var endvidere rigtig positivt, at vi ikke selv skulle bekymre os om installationen eller driften fremadrettet på varmepumpeanlægget - det klarer Best Green.

Peter Nees Formand for ejerforeningen Feriecenter Bønnerup Strand

Vi har kun gode erfaringer med Best Green som leverandør af varme og køl til vores bygninger. Vi kender Best Green fra et af vores andre byggerier, Resilience House, hvor vi fandt deres løsning fornuftig og bæredygtig.

Martin Sørensen Ejendomschef, Bagger-Sørensen & Co. A/S

Det har været en dejlig, nem helhedsløsning at få nærvarme fra Best Green. De har stået for det hele - lige fra besøg til koordinering af installationen.

Per Jensen Direktør, Sæbefabrikken A/S

Nærvarme til det store og lille varmebehov

Har fyret udtjent sin pligt? Eller er det nyt, men I vil gerne sænke olieforbruget? Hos Best Green løser vi jeres varmebehov med fleksible nærvarmeløsninger, som tager højde for det eksisterende varmeanlæg og -forbrug. På den måde sikrer vi, at I får den helt rette varmepumpeløsning.  

Nyt eller velfungerende oliefyr? Har oliefyret udtjent sin pligt?
Nyt eller velfungerende oliefyr?

Gå en grønnere fremtid i møde med varmepumpehybrid

Har I et fungerende olie- eller gasfyr, men vil gerne reducere forbruget? 

Med et hybridanlæg kombinerer vi luft-vand varmepumper med jeres eksisterende olie- eller gasfyr. Fyret bruges kun som supplering, når det er rigtig koldt, og varmepumpen ikke kan følge med. På den måde nedsætter I jeres olie- eller gasforbrug og får samtidig den mest effektive varmeløsning. Det giver store besparelser - både på varmeregningen og i CO2 regnskabet. 

Har oliefyret udtjent sin pligt?

Få 100% grøn varme med komplet varmepumpeanlæg

Har olie- eller gasfyret udtjent sin pligt og trænger til at blive skiftet? 

Med nærvarme fra Best Green erstatter vi jeres eksisterende fyr med et 100% grønt varmepumpeanlæg, som dækker hele virksomhedens varmebehov - uanset om det er et lille varmebehov eller et af de helt store. Vi køber, installerer og tilslutter anlægget til jeres eksisterende varmekredsløb, og herfra fungerer varmekredsløbet som hidtil.

I kan se frem til en grønnere fremtid med bekymringsfri varme, hvor vi står for alt det praktiske. Virksomheden behøver med andre ord ikke bekymre sig om rengøring af anlæg, optimering, justering, elregninger m.m. Det sørger Best Green for. 

Stiger elregningen, når vi skifter til varmepumper?

Stiger elregningen, når vi skifter til varmepumper?

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Hvor kan varmepumpen placeres?

Hvor kan varmepumpen placeres?

Hvad skal der til for at jeg kan få nærvarme?

Hvad skal der til for at jeg kan få nærvarme?

Få personlig rådgivning om grøn nærvarme

Er virksomhedens bygninger egnet til nærvarme fra varmepumper? Hvor meget kan I spare? Og hvad med placeringen af varmepumpen? Vores eksperter rådgiver og svarer på spørgsmål, så vi kan installere den helt rette nærvarmeløsning ved virksomhedens bygning. Kontakt os på tlf. +45 41 77 24 65 eller send en mail på kontakt@bestgreen.dk

Læs historier om andre der har nærvarme

Vi leverer allerede nærvarme til institutioner, turist- og serviceinstitutioner, virksomheder og udlejningsejendomme i hele landet. Læs hvordan nærvarme har hjulpet vores kunder til miljøvenlig varme og større besparelser.

Vi samarbejder med

Lokale installatører

Best Green samarbejder med lokale installatører tæt på dig - vi er derfor lige i nærheden, hvis I, mod forventning, skulle opleve udfordringer med varmen.