Lad Best Green tage ansvaret for opvarmning af din bygning

Lad Best Green tage ansvaret for opvarmning af din bygning

Fordele du kan varme dig på

0. kr. i investering og fast lav varmepris

Besparelser på varmeregningen fra første dag, når du skifter fra oliefyr

Best Green tager risikoen – og udgifter til service og vedligehold

Ingen udgifter til el - vi dækker varmeløsningens elforbrug

Miljøvenlig varme med luft til vand varmepumpeløsning på abonnement

Stabil performance af dit nærvarmeanlæg med 24/7 overvågning

Varme på abonnement

Nærvarme er en bæredygtig og vedligeholdelsesfri varmeløsning på abonnement til erhvervsbygninger uden for fjernvarmeområder. Her køber og installerer Best Green et state-of-the-art varmepumpeanlæg ved din bygning – og vi påtager os også ansvaret for driften og det løbende vedligehold. Det sikrer dig en høj forsyningssikkerhed og garanti for en fast lav varmepris.

Med nærvarme får du derfor leveret enkel og vedligeholdelsesfri varme til en fast lav pris – helt uden uforudsete udgifter. Du betaler en fast pris pr. kWh varme du bruger. Den præcise varmepris afhænger af den enkelte bygning. Best Green betaler den el, som varmepumpen anvender.

Når du får nærvarme leveret fra Best Green, vælger du selv om du vil betale en startinvestering og dermed få en lavere varmepris eller komme i gang for 0 kr. Vil du selv have ejendomsretten over varmepumpeanlægget er dette også en mulighed.

Få nærvarme

I dag står Best Green for alt det praktiske, hvilket er en lettelse i hverdagen

Ulrik Rasmussen Ejer af Letkøb i Hylke

Det eneste jeg skal forholde mig til nu er hvor meget varme, der bliver brugt

Gregor Edenhofter Pedel, Hylke Skole

Miljømæssigt er nærvarme meget bedre end meget andet – det her er vejen frem

Jesper Lindstrøm Teknisk Serviceleder, Søvind Idrætshal

Nærvarme er relevant for...

Skoler Forsamlingshuse Kirker Udlejningsejendomme Nybyggeri Erhvervsbygninger
Skoler

Skoler

Mange skoler ligger uden for fjernvarmeområdet og er afhængige af olie eller naturgas. Det er derfor naturligt at kigge efter alternative opvarmningsformer, som kan give besparelser på varmeregningen og en reduktion i CO2.

Med nærvarme giver vi skoler en totalløsning. Vi køber og installerer en varmepumpe ved skolen og påtager os ansvaret for det løbende vedligehold.

Vi tilbyder samtidig at placere en infoskærm på skolen, som visualiserer og omsætter skolens energiforbrug til sjove fakta og et let afkodeligt sprog.

Forsamlingshuse

Forsamlingshuse

Det kræver mange ressourcer og frivillige timer, at drive et veldrevet og præsentabelt forsamlingshus. En af de største drifts- og vedligeholdelsesudgifter er opvarmning af lokalerne, hvor de fleste forsamlingshuse i dag anvender et olie- eller naturgasfyr.

Med nærvarme køber og installerer vi en varmepumpepumpe ved forsamlingshuset og påtager os ansvaret for det løbende vedligehold. Vi overvåger samtidig varmeløsningen hvert 5. minut døgnet rundt. Det sikrer, at anlægget altid er driftsklar og performer efter bedste evne.

Kirker

Kirker

Opvarmningen af kirker er ofte en udfordring da ønsket om fornuftige temperaturer til kirkelige handlinger skal harmonere med hensynet til bevaring af kalkmalerier og inventar. Det betyder, at et kedelanlæg skal kunne varme det store kirkerum op på ganske få timer før en kirkelig handling.

Tidligere har dette udelukkende kunne løses ved brug af olie- eller naturgasfyr.

Med nærvarme fra Best Green køber og installerer vi en varmepumpe ved kirken og påtager os ansvaret for det løbende vedligehold. En varmepumpe kører på el, og her benytter vi udelukkende strøm fra vedvarende energikilder. Det sikrer kirken en driftssikker løsning, som samtidig er 100% bæredygtig.

Udlejningsejendomme

Udlejningsejendomme

Med nærvarme fra Best Green kan du som udlejer være sikker på at der altid er varme og varmt vand i din udlejningsejendom.

Vi køber og installerer en varmepumpepumpe ved udlejningsejendommen og påtager os ansvaret for det løbende vedligehold. Vi overvåger samtidig varmeløsningen hvert 5. minut døgnet rundt. Det sikrer, at anlægget altid er driftsklar og performer efter bedste evne.

Med nærvarme kan du tilbyde dine lejere:

  • Høj forsyningssikkerhed
  • Konkurrencedygtig varmepris
  • 100% bæredygtig opvarmning

Derudover vil en nærvarmeløsning forbedre energimærket på din ejendom og dermed også forøge din ejendomsvurdering.

Nybyggeri

Nybyggeri

Nærvarme fra Best Green er den nemmeste og mest omkostningseffektive løsning til ejendomsbyggerier efter BR-2020 reglementet, og er samtidig den oplagte løsning til ”cirkulærer” byggeprojekter.

Vi tilbyder varmepumpeprojekter til nybyggeri, hvor vi projekterer, etablerer og drifter en varmepumpeløsning ved dit nybyggeri. Vi overvåger samtidig løsningen døgnet rundt, hvilket sikrer at anlægget altid performer efter bedste evne.

Nærvarme er samtidig et særdeles velegnet alternativ til almene boligprojekter i områder med krav om tilslutning til fjernvarme forsyningen.

Erhvervsbygninger

Erhvervsbygning

Der kan være mange penge at spare, ved at optimere driften af erhvervsbygningers opvarmning.

Med nærvarme fra Best Green projekterer, installerer og drifter vi et top-moderne varmepumpeanlæg ved din erhvervsbygning – og det helt uden investering. Vi overvåger samtidig varmeløsningen hvert 5. minut døgnet rundt. Det sikrer, at anlægget altid er driftsklar og performer efter bedste evne.

Derudover vil en nærvarmeløsning forbedre energimærket på din erhvervsbygning og dermed også forøge din ejendomsvurdering.

Nærvarme i hele Danmark

Nærvarme er udbredt i hele Danmark. Klik rundt på kortet og se eksempler på installationer i nærheden af dig. Vi værner naturligvis om vores kunders privatliv, derfor repræsenterer nålene på kortet ikke vores kunders præcise adresser.  

Læs historier om andre, der har nærvarme

Du har også mulighed for selv at tage ejerskab over et komplet varmepumpeanlæg

Best Green er en robust virksomhed

Best Greens vision er at fremme den grønne omstilling ved at gøre de nyeste grønne varmeløsninger til en fordelagtig og tryg løsning for vores kunder. Det er en vision, som møder stor opbakning i Danmark fra blandt andre Energistyrelsen, Danmarks Grønne Investeringsfond og Regeringens advisory board for cirkulær økonomi.

Derudover er vi stolte af at være en del af Insero koncernen, som er faglig frontløber på intelligent styring, energi og mobilitet. 

Du kan finde mere information om Insero på www.insero.com

Nyheder

"Din vej til nærvarme starter med en uforpligtende snak. Tag fat i os, så vi kan guide dig godt på vej til miljøvenlig varme"
Kent Bisgaard Forretningsudvikler